Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

В Госдуме опровергают информацию о риске подорожания хлеба

28.06.2021, 13:49

Член комитета Госдумы по аграрным вопросам Андрей Андрейченко опроверг в беседе с радиостанцией «Говорит Москва» заявления производителей о возможности подорожания хлеба.

По его словам, так пекари только привлекают общественное внимание, а введение ГОСТа не может повлиять на ценообразование, но может улучшить качество хлеба.

«ГОСТ однозначно к этой тенденции отношения не имеет. Это, видимо, какие-то игры хлебопёков. Пытаются, видимо, привлечь общественное мнение. ГОСТы — это всегда проявление положительное. ГОСТы — то, благодаря чему мы можем различать, что хлебный продукт — это хлеб. Это будет способствовать улучшению качества продукции», — рассказал эксперт.

Андрейченко также не считает, что аномальная жара в России может стать причиной для роста стоимости хлеба.

76 0
Лента новостей