Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

В Тверской области жильцов домов-интернатов кормили некачественной «молочкой»

21.10.2022, 12:59
фото: tmvl.ru

В домах-интернатах для престарелых и инвалидов, расположенных в Тверской области, в меню постояльцев входили фальсифицированные творог и сыр. Это установили сотрудники Тверской межобластной ветеринарной лаборатории.

Пробы молочной продукции, в том числе творога и сыра, в домах-интернатах для престарелых и инвалидов в Тверской области были взяты сотрудниками управления Россельхознадзора по Тверской и Ярославской областям в рамках государственного пищевого мониторинга. Их отправили на исследование в Тверскую МВЛ.

Как сообщили в Тверской МВЛ, Специалисты лаборатории проведя необходимые исследования, установили, что в пробе творога с массовой долей жира 9% (производство – Калужская область) и двух пробах сыра «Российский» (производство – Тверская область и Татарстан) содержатся растительные стерины: бета-ситостерин, кампестерин и стигмастерин. То есть, творог и сыр оказались фальсифицированы растительными жирами.

59 0

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт защищен reCAPTCHA и применяются Политика конфиденциальности и Условия обслуживания применять.

Лента новостей